1) Οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σε περίπτωση που επιλέξετε το bookberries για την εκτέλεση της παραγγελίας σας είναι οι εξής:

Αντικαταβολή
Πληρώνετε μετρητοίς κατά την παραλαβή των προϊόντων από τον διανομέα courier, στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει
(έξοδα αντικαταβολής: 3€).

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία μέσω κατάθεσης ή μεταφοράς χρημάτων σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς (σε τραπεζικό κατάστημα ή μέσω e-banking):
- Τράπεζα Πειραιώς
Αρ. Λογαριασμού: 5212-076606-272
IBAN: GR89 0172 2120 0052 1207 6606 272
Στο καταθετήριο της τράπεζας θα πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Για την εκτέλεση της παραγγελίας θα πρέπει προηγουμένως να έχει επιβεβαιωθεί η εξόφλησή της. Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων μεταξύ λογαριασμών που τηρούνται σε διαφορετική τράπεζα, τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν αποκλειστικά τον Πελάτη.

Με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα (Visa/Maestro/Mastercard)
Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας. Οι συναλλαγές σας θα γίνουν μέσω του συστήματος της Τράπεζας Πειραιώς με την μέθοδο της ανακατεύθυνσης (redirection) που συνεπάγεται ότι το bookberries.gr δεν κρατά δεδομένα της κάρτα σας.

Μέσω PayPal
Πληρώνετε με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω του PayPal, είτε έχετε λογαριασμό, είτε απευθείας δίνοντας τα στοιχεία της κάρτας σας. Οι συναλλαγές σας θα γίνουν με την μέθοδο της ανακατεύθυνσης (redirection) που συνεπάγεται ότι το bookberries.gr δεν κρατάει δεδομένα της κάρτας σας ή του λογαριασμού σας.

 

2) Οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής, σε περίπτωση που επιλέξετε οποιοδήποτε συνεργαζόμενο Βιβλιοπωλείο για την εκτέλεση της παραγγελίας σας είναι οι εξής:

Πληρωμή κατά την παραλαβή από το συνεργαζόμενο Βιβλιοπωλείο
Πληρώνετε μετρητοίς ή με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (πλην American Express και Diners) κατά την παραλαβή των προϊόντων από το συνεργαζόμενο Βιβλιοπωλείο που έχετε επιλέξει.