Το ηλεκτρονικό κατάστημα bookberries.gr αποστέλλει τα προϊόντα του σε ολόκληρη την Ελλάδα, ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 50€ και με επιβάρυνση 3€ για παραγγελίες κάτω των 50€. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω της ACS courier.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την αγορά των προϊόντων από συνεργαζόμενο βιβλιοπωλείο, μπορείτε να επιλέξετε την παραλαβή από το επιλεγμένο κατάστημα χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνση.

Ο συνήθης χρόνος παράδοσης των προϊόντων μας είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας, πλην περιπτώσεων παράδοσης σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές (ακριτικές ή νησιωτικές), κακοκαιρίας ή άλλων εξαιρετικών λόγων. Ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να επηρεαστεί και από τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει (π.χ. ο χρόνος ολοκλήρωσης και εμφάνισης του τραπεζικού εμβάσματος ενδέχεται να ποικίλει ανάλογα με την Τράπεζα). Στην περίπτωση που μια παραγγελία για συγκεκριμένους λόγους δε μπορεί να παραδοθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα, το bookberries.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας για να διευκρινίσει αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της.