Το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Bookberries.gr είναι ένα παιδικό βιβλιοπωλείο που έχει ως στόχο να προσφέρει ποιοτικά βιβλία στα παιδιά και ταυτόχρονα να αποτελέσει έναν χώρο συνύπαρξης και συνέργειας όλων των ανεξάρτητων βιβλιοπωλείων ανά την Ελλάδα.

Είναι βέβαιο ότι τα τελευταία χρόνια η ύπαρξη του μικρού βιβλιοπωλείου απειλείται, ο χώρος του βιβλίου δεν έχει μείνει ανεπηρέαστος, ενώ σε πολλές περιοχές της χώρας μας έχουν ήδη κλείσει ιστορικά βιβλιοπωλεία. Ένας από τους λόγους που τροφοδοτεί αυτή την κατάσταση, είναι ή ύπαρξη μεγάλων πολυκαταστημάτων και ηλεκτρονικών βιβλιοπωλείων.

Η σημερινή κατάσταση λοιπόν απαιτεί διαφορετική προσέγγιση, έτσι ώστε να στηριχθεί ο ρόλος του μικρού βιβλιοπωλείου και να συνεχίσουν οι αγαπημένοι μας χώροι να αποτελούν πολύτιμες εστίες πολιτισμού και ανταλλαγής ιδεών.   

Πέρα λοιπόν από τα οικονομικά οφέλη που προκύπτουν υπερ των μικρών βιβλιοπωλείων από αυτή την συνεργασία, εξίσου σημαντική είναι η ηλεκτρονική παρουσία των βιβλιοπωλείων και η επικοινωνιακή τους προώθηση.

Αν λοιπόν είστε βιβλιοπωλείο και ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε, ζητήστε περισσότερες πληροφορίες στο info@bookberries.gr ή στο 6945 799 683
Bookberries ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο