Το bookberries.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών και τις συναλλαγές τους είναι απολύτως ασφαλείς και απόρρητες.

Το bookberries.gr προσφέρει την υψηλότερη ασφάλεια συναλλαγών, επιλέγοντας και χρησιμοποιώντας για την εκκαθάριση των ηλεκτρονικών πληρωμών το paycenter της Τράπεζας Πειραιώς. Με την επιλογή συγκεκριμένου προϊόντος, μεταφέρεστε σε secure server της Τράπεζας Πειραιώς όπου πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και η αποστολή και διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια επικοινωνίας (SSL 128 bit) από το winbank paycenter.
Με αυτό τον τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται πουθενά παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια χρέωσης και ελέγχου. Έτσι όλες οι συναλλαγές με τo bookberries.gr είναι απόλυτα ασφαλείς. Κάθε φορά που προβαίνετε σε αγορές θα πρέπει να συμπληρώνετε ξανά τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, μιας και το bookberries.gr δε συλλέγει ούτε κρατά τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Επιπλέον, επιλέγοντας και χρησιμοποιώντας για την εκκαθάριση των ηλεκτρονικών πληρωμών το PayPal, προσφέρεται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα η υψηλότερη ασφάλεια συναλλαγών, καθώς μεταφέρεστε στους ασφαλείς διακομιστές (secure servers) του PayPal όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας ή, αν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να πληκτρολογήσετε απευθείας τα στοιχεία της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας, και η αποστολή και διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια επικοινωνίας (SSL 128 bit). Με αυτό τον τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται πουθενά, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια χρέωσης και ελέγχου από το PayPal.