Στις εκδόσεις Bookberries αγαπάμε τα παιδιά και τα παιδικά βιβλία!  Στόχο έχουμε να δημιουργήσουμε για τα παιδιά όμορφα βιβλία μόνο! Βιβλία με υπέροχα θετικά μηνύματα, με περιπέτεια, φαντασία, χιούμορ, εξυπνάδα, αγάπη!  

Οι συγγραφείς μας είναι άνθρωποι που μοιράζονται το όραμα μας και τα βιβλία τους διαθέτουν ‘τη μαγική συνταγή’ που τα κάνει μοναδικά και αγαπητά σε όλα τα παιδιά!

Σε αυτό συμβάλλει φυσικά και η ομάδα του Bookberries.gr! Υποστηρίζουμε τους συγγραφείς μας σε όλη τη διάρκεια του έργου. Σεβόμαστε τον κόπο και τον χρόνο τους. Πάνω απ’ όλα, σεβόμαστε τις πολύτιμες ιδέες τους, τις οποίες αποδίδουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
Bookberries εκδοτικός οίκος
Εικονογράφηση
Ένα καταπληκτικό βιβλίο δεν έχει να κάνει μόνο με το περιεχόμενο, αλλά και με την εικονογράφησή του! Οι ιδέες σας εναρμονίζονται με τις εικόνες και αποτυπώνονται σαν πίνακες ζωγραφικής πάνω στο χαρτί.

Ο σχεδιασμός του εξωφύλλου, η εικαστική προσέγγιση του κειμένου, η σύνθεση των χρωμάτων και η μελέτη των ηρώων και των ιδεών που εκφράζει ένα βιβλίο, πρέπει να γίνονται με τέτοιον τρόπο ώστε να ζωντανεύουν οι εικόνες μπροστά στα μάτια των παιδιών. Η σωστή επιλογή του εικονογράφου λοιπόν είναι πολύ σημαντική. Υπάρχουν πάνω από δεκαπέντε χιλιάδες βιβλία στην ελληνική αγορά. Αυτά που κάνουν τη διαφορά, είναι αυτά που έχουν εκτός των άλλων και υπέροχη εικονογράφηση.  
Καλλιτεχνική επιμέλεια & Εκτύπωση
Γλωσσική επιμέλεια
ISBN & Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδος
Book Promo
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο info@bookberries.gr ή στο 6945 799 683.

Συγγραφείς

Εικονογράφοι